Lucky Ladies – har du lika tur i detta Blackjack-inspirerande casinospel?

Lucky Ladies Blackjack

Blanda inte ihop Blackjack-spelet Lucky Ladies med slotsspelet Lucky Lady’s Charm vilket är något helt annat. I detta kortspel kan du satsa minst 0,50 kr eller max 500 kr per spelomgång i vanlig Blackjack-satsning medan sidosatsningen ligger på 0,50 kr respektive 250 kr.

Det unika med denna variant av Blackjack på nätet är att du skall vinna något om du får 20 totalt i värde i din hand med dina två första kort. Om du exempelvis får två drottningar, särskilt i hjärtan så skall du vinna mer.

Bland annat om du får en dam på dina första två kort så vinner du utan att behöva göra något först. Du kan spela med bara en hand i taget eller med även två sidosatsningar samtidigt under en och samma spelomgång.

Det som gör att kortspelet rättmätigt får heta Lucky Ladies är att dina sidosatsningar om du får ett dampar i hjärter där ger dig hela 100x din insats. Några andra intressanta inslag i kortspelet är att det spelas med 6 kortlekar med 52 kort per kortlek. Det är utvecklat av NYX Gaming och kom till för att erbjuda inbitna Blackjack-spelare lite mer lukrativare spelande.

Hur du spelar Lucky Ladies

Precis som vanlig Blackjack (läs gärna blackjack regler artikeln för att snabbt veta hur det går till) så lägger du först en insats, eventuellt sidoinsatsningar om du vill, och sedan får du 2 kort. Du väljer nu om du vill dra ett till kort eller stanna. Du drar då kort tills du får 21 och stannar automatiskt eller om du får över 21 så blir du tjock och förlorar din insats från dina händer.

Om du stannar och ej fått 21 så drar dealern tills den har mjuk 17 och drar alltså alltid ett kort om denna bara har 16. Blir dealern tjock så får alla spelare jämna pengar. Vid oavgjort så betalas alla pengar tillbaka.

Vad som skiljer Lucky Ladies från andra Blackjack-spel är just att du kan vinna mer pengar på grund av fler vinstkombinationer (t.ex. 20 i färg = 10x, matchande tjugo = 30x, alla tjugo = 3x, eller en dam = 1x) som ger dig en vinst istället för att du bara måste vinna mot dealern som i vanlig Blackjack.

Vi rekommenderar detta kortspel om du vill få fler vinstmöjligheter vid en och samma spelrunda!